Allergie informatie: Hertenbout met cranberrysaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 hertenbout
- zout
- 5 jeneverbessen
- olijfolie
- 6 sjalotjes
- 5 worteltjes
- 4 takjes peterselie
- 2 takjes tijm
- 1 laurierblaadje
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 7,5 deciliter rode wijn
- 5 deciliter wildfond
- bloem
- 2 eetlepels sherry medium dry
- 1 eetlepel honing
- 6 eetlepels cranberrycompote
- 2 deciliter slagroom
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Hertenbout met cranberrysaus
- Allergieen informatie