Allergie informatie: Fazant gevuld met tapenade
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 fazanten
- zout
- peper
- voor de saus:
- 100 gram olijventapenade (zelf maken zie recept)
- zout
- peper
- 1 dunne lap vet spek (voor het barderen)
- 75 gram boter
- 1 sjalot
- 1 deciliter witte wijn
- 2 deciliter wild- of gevogeltefond (pot)
- 3 deciliter slagroom
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Fazant gevuld met tapenade
- Allergieen informatie