Allergie informatie: Tartaar met kruidendip
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 grote ui
- 1 courgette
- 3 tomaten
- 0,5 rode paprika
- 160 gram tartaar
- 200 gram + 2 eetlepels magere kwark
- 2 eetlepels paneermeel
- gedroogde oregano
- zout en peper
- 1 eetlepel olijfolie
- 2 eetlepels gehakte verse kruiden (bijv. peterselie en marjolein)
- 4 eetlepels mineraalwater met koolzuur
- 2 ciabatta's (á 50 gram)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Tartaar met kruidendip
- Allergieen informatie