Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tartaar met kruidendip recept
Tartaar met kruidendip recept

Tartaar met kruidendip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de uien en snijd hem doormidden, snipper de helft en snijd de rest in fijne repen. Maak de groente schoon, snijd de courgette in schijven, de tomaten in partjes en hak de paprika in kleine blokjes. Kneed 1 eetlepel kwark, het paneermeel, de gesnipperde ui en de paprika door de tartaar. Breng op smaak met oregano, zout en peper. Kneed de tartaar in de vorm van schijven. Verhit de olie in een pan met anti-aanbaklaag. Bak de tartaar aan beide zijden 3.5 minuten aan. Roer de kwark, het water en de kruiden glad en breng op smaak met zout en peper. Neem de tartaar uit de pan en zet hem afgedekt weg. Bak de reepjes ui, de courgette en de tomaten ca. 5 minuten aan in het braadvet. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de ciabatta en de kwarksaus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tartaar met kruidendip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven