Allergie informatie: Kalkoenrollade met spinazie
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 dunne kalkoenschnitzels
- 300 gram bladspinazie
- 600 gram in de schil gekookte aardappelen
- 500 milliliter kippenbouillon
- 150 gram kaas
- 1 sjalotje
- 4 eetlepels olie
- 0,5 theelepel zout
- 1 theelepel witte peper
- 2 teentjes knoflook
- 2 theelepels citroensap
- 1 theelepel cayennepeper
- 1 eetlepel meel
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel rozemarijn
- 8 cherrytomaatjes
- 2 eetlepels crème fraîche
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Kalkoenrollade met spinazie
- Allergieen informatie