Allergie informatie: Hamburgers met tomaat en mozzarella
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram champignons
- 1 eetlepel olie
- zout
- peper
- 1 gele paprika
- 2 tomaten
- 125 gram mozzarella
- 750 gram half om half gehakt
- 1 ei
- 2 eetlepels paneermeel
- 1 theelepel paprikapoeder
- 2 theelepels gedroogde Italiaanse kruiden
- 3 takje basilicum
- bakpapier
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Hamburgers met tomaat en mozzarella
- Allergieen informatie