Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hamburgers met tomaat en mozzarella recept
Hamburgers met tomaat en mozzarella recept

Hamburgers met tomaat en mozzarella


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 225 graden.
Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes.
Verhit de olie in een pan. Bak er de champignons op hoog vuur in en breng op smaak met zout en peper. Laat een beetje afkoelen.
Halveer de paprika en verwijder de zaadlijsten. Was de paprika en snijd hem in stukjes.
Was de tomaten en snijd ze in plakjes. Snijd de mozzarella in blokjes.
Kneed het gehakt, het ei, het paneermeel, het paprikapoeder, de Italiaanse kruiden en 1 theelepel zout door elkaar. Maak van het gehakt 4 hamburgers ( ca 12 cm doorsnede) en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de tomaat, de paprika, de champignons en de mozzarella eroverheen.
Bak ca. 15 minuten in de oven, Was het basilicum, schud hem droog en snijd in reepjes. Strooi het eroverheen en dien op.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hamburgers met tomaat en mozzarella recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven