Allergie informatie: Gevulde kipfilet gewikkeld in parmaham
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 grote kipfilets a 170-200 gram
- 8 blaadjes salie
- 5 flinke eetlepels ricotta
- 8 plakjes parmaham
- 1,5 eetlepel olijfolie
- handvol takjes tijm
Meer Recepten
- Kipfilet met tomaten-uiensaus
Met kipfilet, olijfolie en ui uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Parmaham met meloen en rucola
Met meloen, parmaham en rucola uit Italie
4 porties - 10 minuten
Voorgerechten - bettyvandijk - Pitabroodje met kip
Met kipfilet, tomatenpuree en pitabroodje uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Broodgerechten - lindabax - Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gevulde kipfilet gewikkeld in parmaham
- Allergieen informatie