Allergie informatie: Daging Pedis (pittig rundvlees met bamboe)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram rundvlees
- 200 gram baby mais
- 100 gram bamboescheuten
- 3 lente uitjes
- 2 sjalotten
- 5 rode en groene lomboks
- 3 eetlepels vissaus
- 1 eetlepel ketjap manis
- 125 milliliter water
- 1 theelepel maizena
- 3 eetlepels olie
- boemboe:
- 7 centimeter djahé
- 2 teentjes knoflook
- 1 eetlepel palmsuiker
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Daging pedis (pittig rundvlees met bamboe)
- Allergieen informatie