Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Daging Pedis (pittig rundvlees met bamboe) recept
Daging Pedis (pittig rundvlees met bamboe) recept

Daging Pedis (pittig rundvlees met bamboe)


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Wrijf de ingrediŽnten voor de boemboe fijn tot een pasta.
Snijd de lente uitjes in stukken van 3 cm.
Snijd de lomboks in dunne reepjes.
Snijd de sjalotten fijn en het vlees in dunne reepjes.
Meng de boemboe met de sjalotten, de ketjap en het vlees en laat dit tenminste 1 uur marineren.
Meng de vissaus met het water en de maizena.
Verhit in een wok de olie en bak hierin de mais, de boemboe, de lomboks en de lenteuitjes voor 2 minuten en schep deze uit de wok. Voeg dan het vlees toe en bak dit rondom bruin.
Vervolgens de overgebleven marinade toevoegen samen met het vissausmengsel en bak dit totdat de saus is ingedikt.
Vervolgens de groenten toevoegen en nog 2 minuten bakken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit daging pedis (pittig rundvlees met bamboe) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven