Allergie informatie: Zalm met venkel uit de oven
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 (grote) zalmfilet
- 2 venkelknollen
- 2 tomaten
- 2 eetlepels zwarte olijven
- 50 gram geraspte parmezaanse kaas
- 50 gram boter
- 1 teentje knoflook
- wat oregano
- peper
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Zalm met venkel uit de oven
- Allergieen informatie