Allergie informatie: Gebakken schol met tomaat en olijven
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram scholfilet
- 4 eetlepels bloem
- 0,5 theelepel peper
- 0,5 theelepel paprikapoeder
- 2 eetlepels (olijf)olie
- 2 sjalotjes
- 2 teentjes knoflook
- 1 eetlepel azijn
- 200 milliliter tomaten pulp
- 50 gram groene olijven zonder pit, gehalveerd
- 50 gram zwarte olijven zonder pit
- 2 eetlepels groene of rode pesto
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Gebakken schol met tomaat en olijven
- Allergieen informatie