Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken schol met tomaat en olijven recept
Gebakken schol met tomaat en olijven recept

Gebakken schol met tomaat en olijven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de sjalotjes schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Ontpit de olijven en snijd deze fijn.
Meng de bloem met peper, zout en paprikapoeder en haal de scholfilets hierdoor.
Verhit 1 eetlepel olijfolie en fruit hierin de sjalotjes en knoflook.
Blus af met azijn en roer de gezeefde tomaten, olijven en pesto erdoor.
Verwarm even en zet de saus apart.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak hierin de scholfilets aan beide kanten goudbruin en gaar in ca. 5 minuten.
Verdeel een laagje saus over 4 borden en leg daarop de scholfilets.

Serveersuggesties

Lekker met pasta of rösti en komkommersalade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gebakken schol met tomaat en olijven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven