Allergie informatie: Venkelstamppot met spekjes en tomaat
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram magere spekreepjes
- 1 kilo kruimige aardappelen (geschild, gehalveerd)
- 4 eetlepels olijfolie
- 500 gram venkel (in stukjes gesneden)
- 100 milliliter droge witte wijn
- 100 gram geraspte belegen kaas
- 125 milliliter creme fraīche
- 6 gedroogde tomaten op olie (in reepjes gesneden)
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Venkelstamppot met spekjes en tomaat
- Allergieen informatie