Allergie informatie: Garnalenspiesjes met chilisaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram gekookte cocktailgarnalen
- 200 gram kerstomaatjes
- 8 houten satéprikkers
- voor de chilisaus:
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 2 rode pepers
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 eetlepel chilipoeder
- 1 theelepel koekkruiden
- 1 pak gezeefde tomaten (500 gram)
- 1 eetlepel bruine basterdsuiker
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Tapas
- Garnalenspiesjes met chilisaus
- Allergieen informatie