Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Garnalenspiesjes met chilisaus recept
Garnalenspiesjes met chilisaus recept

Garnalenspiesjes met chilisaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de garnalen ontdooien. We beginnen met de saus. Pel de ui en teentjes knoflook en hak ze fijn. Halveer de pepers en snijd ze zonder zaadjes fijn. Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui, knoflook en peper 3 minuten. Voeg chilipoeder, koekkruiden, gezeefde tomaten en bruine basterdsuiker toe. Breng dit aan de kook en laat 10 minuten zachtjes inkoken. Laat de saus afkoelen. Halveer de tomaatjes. Rijg ze afgewisseld met garnalen aan de spiezen. Leg deze op een schaal met de chilisaus er apart bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit garnalenspiesjes met chilisaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven