Allergie informatie: Moeders sucadelappen met appel-kaneelcompote
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 sucadelappen à 200 gram
- 3 eetlepels mosterd
- 2 eetlepels bloem
- 25 gram roomboter
- 750 gram rundvleesbouillon van tabletten
- 1 pot zoetzure zilveruitjes (350 gram) uitgelekt
- 4 friszoete handappels, bjiv jonagold
- 1 theelepel gemalen kaneel
- 2-3 eetlepels suiker
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Moeders sucadelappen met appel-kaneelcompote
- Allergieen informatie