Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Moeders sucadelappen met appel-kaneelcompote


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrooi de sucadelappen met zout en peper. Besmeer het vlees aan beide zijden dik met de mosterd en haal door de bloem, klop de overtollige bloem eraf.
Smelt in een braadpan de boter. Bak de succadelappen aan beide kanten bruin aan.
Schenk voldoende bouillon in de pan tot het vlees net bedekt is. Breng aan de kook. Draai het vuur laag. Voeg de zilveruitjes toe en stoof de succadelappen op laag vuur gaar in 2 uur.
Schil de appels en snijd ze in blokjes. Doe de stukjes appel met 50 milliliter water in de pan en kook ze in 6 minuten zacht. Stamp de appel grof en voeg suiker en kaneel naar smaak toe.
Serveer de sucadelappen met de appel-kaneelcompote.

Serveersuggesties

Lekker met kropsla en ei en iets krumige aardappels

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit moeders sucadelappen met appel-kaneelcompote recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven