Allergie informatie: Romige risotto met kip en spinazie
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram kipfilet
- 200 gram risottorijst
- 150 gram verse spinazie
- 1 rode paprika in kleine blokjes
- 1 teen knoflook, uitgeperst
- 1 eetlepel kookroom
- 1 kleine gesnipperde ui
- 20 gram parmezaanse kaas
- 75 milliliter witte wijn
- 500 milliliter kippeboulion
- 3 eetlepels olijfolie
- zwarte peper
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Romige risotto met kip en spinazie
- Allergieen informatie