Allergie informatie: Bloemkoolrisotto met Pangrattato
Terug naar het receptIngrediënten
- Voor de pangrattato:
- 2 handenvol in stukjes gesneden oud brood
- 1 klein blikje ansjovis, de olie apart gehouden
- 3 kleine gedroogde rode pepers
- extra vierge olijfolie
- Voor de bloemkoolrisotto:
- 1 bloemkool
- 1 liter groentebouillon
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 grote u, gepeld en fijngehakt
- 2 tenen knoflook, gepeld en fijngehakt
- een halve knolselderij, geschild en fijngehakt
- 400 gram risottorijst
- 2 wijnglazen droge witte wijn
- zeezout
- peper uit de molen
- 70 gram boter
- 115 gram van een stuk geraspte Parmezaanse kaas
- een handvol gehakte verse peterselie
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Kinderbowl
Met banaan, kiwi en druiven uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Dranken - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Bloemkoolrisotto met pangrattato
- Allergieen informatie