Bloemkoolrisotto met Pangrattato
- Voor de pangrattato:
- 2 handenvol in stukjes gesneden oud brood
- 1 klein blikje ansjovis, de olie apart gehouden
- 3 kleine gedroogde rode pepers
- extra vierge olijfolie
- Voor de bloemkoolrisotto:
- 1 bloemkool
- 1 liter groentebouillon
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 grote u, gepeld en fijngehakt
- 2 tenen knoflook, gepeld en fijngehakt
- een halve knolselderij, geschild en fijngehakt
- 400 gram risottorijst
- 2 wijnglazen droge witte wijn
- zeezout
- peper uit de molen
- 70 gram boter
- 115 gram van een stuk geraspte Parmezaanse kaas
- een handvol gehakte verse peterselie
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.