Allergie informatie: Vegetarische volkorenpasta met rucola
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram volkorenpasta
- 2 teentjes knoflook
- 200 gram rucola
- 2 tomaten
- 2 eetlepels olijfolie
- 60 milliliter groentenbouillon
- 3 eetlepels balsamicoazijn
- 0,5 theelepel zout
- gemalen peper
- 80 gram fijngeraspte parmezaanse kaas
- 60 gram pijnboompitten
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Vegetarische volkorenpasta met rucola
- Allergieen informatie