Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vegetarische volkorenpasta met rucola recept
Vegetarische volkorenpasta met rucola recept

Vegetarische volkorenpasta met rucola


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de pasta volgens gebruikaanwijzing pak. Giet de pasta af en laat hem uitlekken. Doe terug in de pan en houd het warm. Pel en pers de teentjes knoflook, was de rucola en slinger het droog. Scheur de blaadjes tenslotte in stukken. Was de tomaten, verwijder de steelaanzet en snijd het vruchtvlees aan stukjes. Verhit de olijfolie en bak hierin de knoflook. Voeg de bouillon, de azijn, peper en zout toe en breng alles aan de kook. Neem de pan van het vuur en roer er de pasta, rucola en blokjes tomaat door. Verdeel het pastamengsel over vier borden en bestrooi het met parmezaanse kaas en pijnboompitten, serveer direct.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vegetarische volkorenpasta met rucola recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven