Allergie informatie: Penne met pancetta
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 zak rigatoni (pasta)
- 1 rode peper (in dunne ringetjes)
- 1 bakje cherrytomaten
- 1 teentje knoflook (fijngesnipperd)
- 3 eetlepels olijfolie (extra vierge)
- 150 gram pancetta (Italiaans spek)
- 1 bakje basilicum ( blaadjes grof gehakt)
- 40 gram Parmezaanse kaas (grof geraspt)
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Penne met pancetta
- Allergieen informatie