Allergie informatie: Lasagne traditionale
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram rundergehakt
- 1 ui, gesnipperd
- 1 theelepel paprikapoeder
- 2 theelepels gedroogde oregano
- 1 fles Sugocasa tradizionale pasta saus (690 gram Grand Italia)
- 1 zak Italiaanse wokgroente (750 gram)
- 150 garm geraspte kaas, bijvoorbeeld Grana Padano
- 1 pak lasagnebladen bij voorkeur koelvers (250 gram)
- ovenschaal (25 x 30 cm)
Meer Recepten
- Bolognaise-pastasaus voor spaghetti/macaroni en lasagne
Met tomaten, rundergehakt en runderbouillon uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Pastagerechten - azuro - Namaak lasagne met restjes
Met krielaardappels, boontjes en kip shoarma uit Nederland
3 porties - 25 minuten
Ovenschotels - francisb - Lasagne met courgette en ui
Met rundergehakt, courgettes en uien uit Italie
4 porties - 20 minuten
Pastagerechten - danny26zwolle - Lasagne met champignons en groene pesto
Met lasagnevellen, champignons en groene pesto uit Nederland
2 porties - 30 minuten
Pastagerechten - lucyvader - Lasagne met geroosterde paprika
Met gehakt, passata di pomodoro en paprika uit Italie
4 porties - 30 minuten
Ovenschotels - mverhage
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Lasagne traditionale
- Allergieen informatie