Allergie informatie: Toemis Boontjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram sperciebonen
- 2 tenen knoflook
- 1 ui
- 2 theelepels suiker
- 1 theelepel sereh
- 1 salamblad of laurierblad
- 1 rode Spaanse peper
- 1 tomaat
- 2 eetlepels ketjap
- 200 gram gehakt
- 100 gram garnalen
- 2 eetlepels assemwater
Meer Recepten
- Pompoen-tomatensoep met witte boontjes
Met gehakt, tomaten en pompoen uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Soepen - azuro - Juliennesoep
Met soepvlees, erwten en boontjes uit Nederland
4 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - harwoon - Sajor Boontjes
Met sperziebonen, knoflook en lombok uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - sfreak - Sajoer boontjes met tofu en taugé
Met tofu, tauge en sperziebonen uit Indonesie
2 porties - 30 minuten
Groentegerechten - gdamwijk - Sajoer tofu met boontjes
Met tofu, sperziebonen en kokosmelk uit Indonesie
2 porties - 30 minuten
Groentegerechten - gdamwijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Toemis boontjes
- Allergieen informatie