Allergie informatie: Toemis Boontjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram sperciebonen
 - 2 tenen knoflook
 - 1 ui
 - 2 theelepels suiker
 - 1 theelepel sereh
 - 1 salamblad of laurierblad
 - 1 rode Spaanse peper
 - 1 tomaat
 - 2 eetlepels ketjap
 - 200 gram gehakt
 - 100 gram garnalen
 - 2 eetlepels assemwater
 
Meer Recepten
Pompoen-tomatensoep met witte boontjes
Met gehakt, tomaten en pompoen uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Soepen - azuro
Juliennesoep
Met soepvlees, erwten en boontjes uit Nederland
4 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - harwoon
Sajor Boontjes
Met sperziebonen, knoflook en lombok uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - sfreak
Sajoer boontjes met tofu en taugé
Met tofu, tauge en sperziebonen uit Indonesie
2 porties - 30 minuten
Groentegerechten - gdamwijk
Sajoer tofu met boontjes
Met tofu, sperziebonen en kokosmelk uit Indonesie
2 porties - 30 minuten
Groentegerechten - gdamwijk
- Home
 - Recept
 - Hoofdgerechten
 - Groentegerechten
 - Toemis boontjes
 - Allergieen informatie
 




