Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Toemis Boontjes recept
Toemis Boontjes recept

Toemis Boontjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Boemboe maken van: knoflook, ui en suiker. (niet te fijn) Boemboe, sereh, salamblad en gesneden Spaanse peper fruiten in weinig ole. Gehakt erbij doen en losroeren. Assemwater en gesneden tomaat toevoegen. Boontjes erbij en doorkoken tot net niet gaar. Naar wens bouillonpoeder toevoegen en 2 eetlepels ketjap. Wanneer te droog, water toevoegen. De laatste paar minuten de garnalen mee stoven.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit toemis boontjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven