Allergie informatie: Perzik met biersaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 grote blikken perziken op siroop
- 1 doosje room (20 cl)
- verse peterselie (1 bussel)
- 250 gr kipfilet per persoon (grote vleeseters) ofwel 1 grote kipfilet per persoon
- een fles donker tafelbier of een fles pechebier van lindenmans of een fles kasteelbier voor de saus (als je bier bij je gerecht wilt koop er dan meerdere naar gelang je wil drinken voor bij het eten)
- een zak diepvries krokketten (mag ook vers)
- een kip bouillon blokje
- boter
- kipkruiden
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Kipfilet met tomaten-uiensaus
Met kipfilet, olijfolie en ui uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Perzik met biersaus
- Allergieen informatie