Allergie informatie: Marokaansekip met olijven
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kip van 1,5 kilo
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 uien
- 2 tenen knoflook
- 1,5 theelepel zout
- 1 mespunt gemalen kurkuma
- 1 mespunt gemalen saffraan
- 0,75 theelepel gemberpoeder
- 2 mespuntjes zwarte peper
- 0,25 liter kippenbouillon
- 2 citroenen
- 200 gram zwarte olijven
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Marokaansekip met olijven
- Allergieen informatie