Allergie informatie: Kiprepen met salsa
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kipfilet (ongeveer 100 gram)
- 1 ei
- 1 eetlepel melk
- zout en peper
- 25 gram brood
- 1 eetlepel geraspte Parmezaanse kaas
- 10 gram boter
- 1 eetlepel zonnebloemolie
- 1/2 tomaat
- 1/4 komkommer
- 20 gram maiskorrels
- een paar takjes verse koriander
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kiprepen met salsa
- Allergieen informatie