Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kiprepen met salsa recept
Kiprepen met salsa recept

Kiprepen met salsa


Ingrediënten


Bereidingswijze


Spoel de kipfilet af in een vergiet met koud water en laat het uitlekken. Snijd het daarna in lange vingerdikke repen. Klop met een vork het ei, melk en een beetje zout en peper in een ondiepe kom. Scheur het brood in stukken en draai ze met een blender of in de keukenmachine tot fijn kruim. Doe het in een tweede ondiepe kom en meng het met de parmezaanse kaas. Wentel de kiprepen eerst door het ei en dan door het broodkruim. Snijd voor de salsa de komkommer en tomaat in kleine stukjes, die ongeveer zo groot zijn als de maiskorrels. Meng ze in een derde kom. Knip met een schaar een deel van de koriander in stukjes en meng 1 eetlepel ervan door het tomatenmengsel. Verhit de boter en olie in een koekenpan en bak de kiprepen ongeveer 5.5 minuten. Draai ze een paar keer om tot ze mooi egaal bruin zijn.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kiprepen met salsa recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven