Allergie informatie: Kipfilets met een krokant korstje van chocolade en filodeeg
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 kipfilets van 150 gram elk
- 6 vellen filodeeg
- 20 gram cacaopoeder (zonder suiker)
- 4 gram gemengde kruiden (mengsel van kaneel, kruidnagel, steranijs, venkel en zwarte peper)
- 10 centiliter olijfolie
- 6 mespuntjes fijn zout
- peper uit de molen
- voor de garnituur:
- 300 gram gemengde sla
- 60 gram gemengd droog fruit (abrikozen, vijgen, rozijnen,…)
- 5 centiliter olijfolie
- 3 centiliter balsamico azijn
- 6 mespuntjes zout
- peper uit de molen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk