Allergie informatie: Kip met peren en blauwe kaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kipfilets
- zout
- peper
- olijfolie
- 1 grote ui, fijngesnipperd
- 500 gram verse spinazie
- 2 eetlepels appelazijn
- 3 rijpe peren
- 1 eetlepel peterselie
- 80 gram blauwe kaas
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kip met peren en blauwe kaas
- Allergieen informatie