Allergie informatie: Gevulde kipfilet met spinazie, zalm en sesam honingsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 à 2 eetlepels sesamzaad
- 3 eetlepels sesam olie
- 100 gram verse spinazie
- 4 plakjes gerookte zalm
- 4 kipfilets van 150 gram per stuk
- vloeibare olijfboter (Bertoli)
- 5 deciliter kippenbouillon
- 2 bekertjes créme fraiche
- 2 eetlepels honing
- voor de garnering:
- mini maiskolfjes
- kerstomaatjes
- mooie blaadjes spinazie
Meer Recepten
Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaardZalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytieRatatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijkWitlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk