Allergie informatie: Gemarineerde Kipkarbonades
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram kipkarbonades zonder vel
- 3 eetlepels lichte sojasaus of ketjap asin
- 2 eetlepels scherpe mosterd
- 2 theelepels vijfkleurenpeper
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 2 theelepels djahe
- 1 eetlepel arachideolie
- 1 theelepel ketoembar
- 0,5 theelepel djinten
- 1 eetlepel sinaasappelrasp
- 1 eetlepel sesamolie
- 2 eetlepels fijngesneden korianderblad
Meer Recepten
- Gemarineerde olijven
Met olijven, knoflook, tijm uit Spanje
4 porties - 3 uur en 5 minuten
Tapas - sacha - Gemarineerde gegrilde garnalen
Met grote garnalen, knoflook en spaanse peper uit China
4 porties - 2 uur
BBQ - 34533 - Gemarineerde kastanjechampignons
Met kastanjechampignons, limoensap en rietsuiker uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Hapjes - lucyvader - Gemarineerde asperges met roodbaarsfilet
Met asperges, dragon en kervel uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Groentegerechten - tamtammetje76 - Gemarineerde ribeye
Met ribeyesteak, olijfolie en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Gemarineerde kipkarbonades
- Allergieen informatie