Allergie informatie: Conchiglioni alla carne met spinazie -ricottasaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram conchiglioni (pasta)
- 250 gram gehakt van rund en varken
- 200 gram gerookte spekreepjes
- 800 gram verse spinazie
- het sap van 0,5 citroen
- 10 blaadjes salie
- 2 sjalotten
- 200g ricotta
- 30g grana pandano (blok)
- 1 eetlepel boter
- 3 eetlepel panko(japans paneermeel)
- nootmuskaat
- peper
- zout
Meer Recepten
 Rundergehakt met Munt Rundergehakt met Munt
 Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
 4 porties - 20 minuten
 Vlees - 34533
 Komkommerhapje met cervelaatworst Komkommerhapje met cervelaatworst
 Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
 2 porties - 10 minuten
 Hapjes - avdwijngaard
 Tofu met wokgroenten Tofu met wokgroenten
 Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
 2 porties - 20 minuten
 Vegetarisch - geertjeweiland
 Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
 Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
 6 porties - 35 minuten
 Amuses - bettyvandijk
 Oud Hollandse erwtensoep Oud Hollandse erwtensoep
 Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
 8 porties - 2 uur en 30 minuten
 Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Conchiglioni alla carne met spinazie -ricottasaus
- Allergieen informatie





