Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Conchiglioni alla carne met spinazie -ricottasaus recept
Conchiglioni alla carne met spinazie -ricottasaus recept

Conchiglioni alla carne met spinazie -ricottasaus


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Kook de conchiglioni in lichtgezouten water.
(De kooktijd zie je op de verpakking). Giet af.
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Bak de spekreepjes samen met het gehakt in een pan met antikleeflaag zonder vetstof.
Maak het gehakt los met een vork.
Scheur intussen de salieblaadjes fijner en voeg toe aan het gehakt samen met de helft van de ricotta en de panko.
Kruid met peper en zout.
Vul de conchiglioni met deze mengeling en schik ze naast elkaar in de ovenschotel.
Snipper de sjalotten fijn.
Smelt 1 el boter in een pan en bak de fijnegesnipperde sjalotten glazig.
Voeg de verse spinazie en het sap van de halve citroen toe.
Roerbak nog 5 min tot de spinazie geslonken is. Voeg de rest van de ricotta toe en kruid met nootmuskaat ,peper,zout.
Giet de mengeling over de gevulde conchiglioni.
Zet de schotel 1 5 min in de voorverwarmde oven.
Maak intussen schilfers van de grana padano met een dunneschiller. Verdeel de pasta en de spinazie-ricottasaus over de borden en versier met kaasschilfers.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit conchiglioni alla carne met spinazie -ricottasaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven