Allergie informatie: Sate Tusuk Babi of Sapi (varkensvlees of rundvleessate)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram varkens- of rundvlees
- 1 theelepel ketoembar
- 1 grote ui, fijngesneden
- 1 theelepel bruine suiker
- 1 teentje knoflook, fijngesneden
- 1 theelepel djinten
- 1/2 kopje melk
- 1/2 kopje water
- stukje trassi (gebruik dit spaarzaam)
- zout
- peper
Meer Recepten
- Geroosterde stukjes vlees
Met varkensvlees, knoflook en tijm uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - irene1963 - Saté Pedis Monkfish Dengan Kapur (lekker zuur en pittig visje)
Met zeeduivel filets, limoenen en lomboks uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Curryfantasie met rijst
Met varkensvlees, gemengde groenten en tomatensap uit Roemenie
4 porties - 1 uur
Rijstgerechten - casapapusilor - Varkensvlees met prei en doperwten
Met varkensvlees, prei en doperwten uit Indonesie
6 porties - 1 uur en 5 minuten
Roerbakgerechten - sajori - Varkensvlees in citroen-kokossaus
Met varkensvlees, bosuitjes en kokosmelk uit Cambodja
4 porties - 25 minuten
Vlees - armaco
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Bbq
- Sate tusuk babi of sapi (varkensvlees of rundvleessate)
- Allergieen informatie