Allergie informatie: Zelfgemaakte friet met lichte mosterdmayo
Terug naar het receptIngrediënten
- Voor de friet:
- 750 gram grote vastkokende aardappels
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel paprikapoeder
- circa 1 eetlepel olie
- een beetje grof zeezout
- bakpapier
- Voor de mosterdmayonaise:
- 50 milliliter magere melk
- 2 theelepels mosterd
- 1 theelepel citroensap
- 100 milliliter (koolzaad)olie
- zout
- peper
- staafmixer
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533 - Gezonde friet
Met aardappelen, paprikapoeder en zout uit Belgie
4 porties - 1 uur
Bijgerechten - maikeb
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Aardappelgerechten
- Zelfgemaakte friet met lichte mosterdmayo
- Allergieen informatie