Allergie informatie: Hartig, gevuld bladerdeeg
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram rundergehakt
- 2 worteltjes
- handjevol diepvrieserwtjes
- 3 eieren
- 4 bosuitjes (ringetjes)
- 1 eetlepel fijngehakte selderij
- 2 teentjes knoflook
- 1 eetlepel bloem
- 1 theelepel zout
- halve theelepel witte peper
- halve theelepel djinten
- halve theelepel ketoembar
- 1 eetlepel ketjap
- pakje bladerdeeg (diepvries / 10 vellen)
Meer Recepten
- Gevuld bladerdeeg met gehakt
Met rundergehakt, bladerdeeg en olijven uit Marokko
4 porties - 50 minuten
Snacks - amber - Gevuld varkenshaasjes met limoenrasp
Met varkenshaas, knoflook en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
BBQ - tobkok - Komkommer gevuld met makreel
Met komkommer, makreelfilet en aardappelsalade uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Lunchgerechten - lucyvader - Meloen gevuld met vruchten
Met kiwi, meloen en ijs uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Varkenshaas gevuld met kruidenkaas en spekjes
Met varkenshaasje, paturain en spekreepjes uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Vlees - keesgroen
- Home
- Recept
- Hapjes
- Hartig, gevuld bladerdeeg
- Allergieen informatie