Allergie informatie: Gehaktballetjes uit de wok
Terug naar het receptIngrediënten
- half om half gehakt
- 1 peper
- 2 knoflookteentjes
- 1 stuk gemberwortel
- 1 eetlepel sambal oelek
- 1 eetlepel gemalen komijn
- 2 eetlepels paprikapoeder
- 2 eieren
- zout en peper
- paneermeel voor het binden
- seasamolie voor het braden
- 4 lente-uitjes
- 250 gram groene bonen
- 250 gram champignons
- 1 deciliter witte wijn
- 1 deciliter sojasaus
- 1 deciliter groentebouillon
- 2 eetlepels hoisin en 2 eetlepels oestersaus
- maizena
- 2-4 eetlepels geschaafde amandelen
- takjes kruiden
- partjes citroen
- plakjes tomaat
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Gehaktballetjes in tomatensaus
Met gehakt, tomatenpuree en basilicum uit Nederland
2 porties - 25 minuten
Snacks - jazzlyn - Erwtenpuree
Met erwtjes, knoflookzout en citroensap uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - azuro
- Home
- Recept
- Hapjes
- Gehaktballetjes uit de wok
- Allergieen informatie