Allergie informatie: Speltbrood met knoflook en kruiden
Terug naar het receptIngrediënten
- 4-6 eetlepels zonnebloemolie
- 4 knoflooktenen
- 2 takjes rozemarijn
- 10 takjes tijm
- 1 eetlepel gedroogde oregano
- 250 gram volkoren speltmeel
- 6 gram instant gist
- 275 gram lauw water
- 250 gram speltbloem
- 8 gram zout
- 1 theelepel zwarte peper
- 2 eetlepels gebroken lijnzaad
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Speltbrood met knoflook en kruiden
- Allergieen informatie