Allergie informatie: Rozijnenbrood
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram witte bloem
- 25 centiliter lauwe melk
- 1 ei
- 50 gram boter
- 2,5 gram zout
- 1 eetlepel suiker
- 100 gram rozijnen
- 7 gram droge gist (is ong 25 gram verse gist)
Meer Recepten
- Geroosterde brioche met abrikozensalsa voor de brunch
Met briochebrood of rozijnenbrood, abrikozen en gemberjam uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Ontbijtgerechten - bettyvandijk - Geitenkaas stapeltaartje
Met geitenkaas, rozijnenbrood en ananas uit Nederland
4 taarten - 20 minuten
Hapjes - janbalk - Herfstsalade met warme geitenkaas
Met walnoot, mueslibrood en eikenbladsla uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Salades - sacha - Suikerbroodtosti met appel
Met suikerbrood, roomkaas en appel uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Broodgerechten - bettyvandijk - Rozijnenbroodtosti
Met roomkaas, honing en banaan uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Sandwiches - laura02
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Rozijnenbrood
- Allergieen informatie