Allergie informatie: Zuurdesembrood
Terug naar het receptIngrediënten
- 135 gram zuurdesem startdeeg
- 300 centiliter water
- 550 gram tarwemeel/bloem
- 1 eetlepel zout
- 1 eetlepel gebroken lijnzaad
- 1 eetlepel chiazaad
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 eetlepel haverzemelen
Meer Recepten
 Mijn zelfgemaakte croutons Mijn zelfgemaakte croutons
 Met brood, olijflolie en knoflook uit Frankrijk
 4 porties - 30 minuten
 Bijgerechten - HuibV
 Bruschetta met kippenlevertjesmousse en truffel Bruschetta met kippenlevertjesmousse en truffel
 Met kippenlevertjes, zuurdesembrood en witte zoete wijn uit Italie
 2 porties - 30 minuten
 Tapas - bionda
 Zuurdesembrood Zuurdesembrood
 Met volkorenmeel, bakkersbloem en bruine basterdsuiker uit Frankrijk
 4 porties - 1 uur en 50 minuten
 Broodgerechten - nienke1997
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Broodbakmachine
- Zuurdesembrood
- Allergieen informatie



