Allergie informatie: Gevulde paprika met rijst, tomaat en pijnboompitten
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 rode paprika
- 400 gram nasigroente
- 100 gram geraspte belegen kaas
- 300 gram pandanrijst
- 6 tomaten
- 4 eetlepels pijnboompitten
- 4 takje verse bladpeterselie
- 4 snufje zwarte peper
- 4 snufje zeezout
- 2 teentje knoflook
- 4 eetlepels olijfolie
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Gevulde paprika met rijst, tomaat en pijnboompitten
- Allergieen informatie