Allergie informatie: Gevulde paprika met rijst en pijnboompitten
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 rode paprika
- 400 gram nasigroente
- 100 gram geraspte belegen kaas
- 300 gram pandanrijst
- 4 eetlepels pijnboompitten
- 4 takje verse bladpeterselie
- 4 snufje zwarte peper
- 4 snufje zeezout
- 2 teentje knoflook
- 4 eetlepels olijfolie
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Gevulde paprika met rijst en pijnboompitten
- Allergieen informatie