Allergie informatie: Ei Vindaloo
Terug naar het receptIngrediënten
- 5 stuks hardgekookte gepelde eieren
- 0,5 theelepel kaneel
- 225 gram fijngesneden ui
- 1 theelepel garam masala
- 4 stuks gedroogde pepertjes
- 1 kopje azijn
- 5 teentjes fijngesneden knoflook
- 1 theelepel suiker
- 1 theelepel djahe
- 0,5 theelepel djinten
- 2,5 eetlepel geklaarde boter
- zout naar behoeven
Meer Recepten
- Vindaloo-pasta
Met tomatenpuree, venkelzaad en ketoembar uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Sambals - 34533 - Kip vindaloo
Met kipfilet, rode pepers en tomatenpuree uit Pakistan
4 porties - 45 minuten
Gevogelte - 34533 - Goa pork vindaloo
Met varkensvlees, rode pepers en tamarindepasta uit India
4 porties - 45 minuten
Vlees - roykoper - Vindaloo (Heet en zuur varkensvlees)
Met kvarkensvlees, knoflook en hete rode pepers uit India
6 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor - Shikar ka vindaloo (pikante varkenscurry met azijn)
Met varkensschouder, moutazijn en garam masala uit India
4 porties - 2 uur
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Ei vindaloo
- Allergieen informatie