Recensies van Belantjang (licht gekruid gestoofd rundvlees)
Terug naar Belantjang (licht gekruid gestoofd rundvlees)Recensies
-
“Heet eten” kan je aanwennen door regelmatig scherp gekruid eten te nuttigen Maar het is niet dat hoe heter hoe beter zo als je vaak hoort Het gaat om de smaakbeleving die iemand aan voedsel beleven dat is vele male belangrijker dan de pepers die men eet Ik kan pepers zo op eten zonder de zaden te verwijderen maar ook een citroen kan ik zo op eten maar of ik daar gelukkig van word is een tweede De smaak beleving van niet indo’s is totaal anders Deze zijn geen of weinig kruiden gewend maar vinden het wel lekker om eens in de zoveel tijd gekruid te eten Daarom worden gerechten aangepast dat het voor bijna iedereen te hendelen is Mijn opzet is alle gerechten weer dichter bij de oorsprong te brengen zoals het binnen mijn familie gegeten wordt zijn de gerechten niet scherp genoeg naar mening van de gebruiker moet hij alleen alle ingrediënten evenredig vermeerderen Veel plezier met het eten van lekkere dingen karsas Mvg jacco
-
Erg lekker allemaal. De oma van mijn man kwam van Padang, zo zijn we gewend geraakt aan zeer heet eten, maar voor mijn gasten zijn de recepten zeer geschikt. Dus Jaccor: dankjewel!Karsas gaf dit recept 5/5 sterren