Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Belantjang (licht gekruid gestoofd rundvlees) recept
Belantjang (licht gekruid gestoofd rundvlees) recept

Belantjang (licht gekruid gestoofd rundvlees)


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Maak de ui schoon en snipper deze.
Maak de knoflook schoon en snijd deze in plakjes.
Snijd het vlees in vierkante stukjes, bestrooi ze met zout en peper en de Javaanse suiker.
Laat het geheel dan een uurtje staan.
Bak het daarna in de olie op tot het bruin is en voeg dan de uien, knoflook en de sambal toe.
Voeg het water en de ketjap toe voor de jus en stoof het vlees totdat het gaar is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit belantjang (licht gekruid gestoofd rundvlees) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Belantjang (licht gekruid gestoofd rundvlees) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • “Heet eten” kan je aanwennen door regelmatig scherp gekruid eten te nuttigen Maar het is niet dat hoe heter hoe beter zo als je vaak hoort Het gaat om de smaakbeleving die iemand aan voedsel belev... Lees reactie
    Jaccor gaf dit recept op 22 oktober 2012 5 uit 5 sterren
  • Erg lekker allemaal. De oma van mijn man kwam van Padang, zo zijn we gewend geraakt aan zeer heet eten, maar voor mijn gasten zijn de recepten zeer geschikt. Dus Jaccor: dankjewel!
    Karsas gaf dit recept op 20 oktober 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven