Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Cocktailsaus

Hier vertellen wij je alles over Cocktailsaus. Het gebruik en handige weetjes en natuurlijk zoals je van ons gewend bent de lekkerste recepten met Cocktailsaus.

Gebruik van Cocktailsaus

CocktailsausCockailsaus of whiskysaus is een saus die vaak op tafel staat bij barbecues. Het is een romige saus die roze van kleur is, gemaakt van een mengsel met verschillende soorten sauzen. De namen cocktailsaus en whiskysaus worden vaak door elkaar heen gebruikt. Het grootste verschil is dat er aan de laatste whisky, of soms ook sherry, is toegevoegd. Cocktailsaus is behalve bij barbecues ook populair als ingrediënt voor garnalencocktails.

 • sausSoorten
 • SauzenCategorie
 • neeIn te vriezen

Algemene informatie over cocktailsaus

Cockailsaus of whiskysaus is een saus die vaak op tafel staat bij barbecues. Het is een romige saus die roze van kleur is, gemaakt van een mengsel met verschillende soorten sauzen. De namen cocktailsaus en whiskysaus worden vaak door elkaar heen gebruikt. Het grootste verschil is dat er aan de laatste whisky, of soms ook sherry, is toegevoegd. Cocktailsaus is behalve bij barbecues ook populair als ingrediënt voor garnalencocktails.

Enkele gebruiksvormen van Cocktailsaus

Klik op de titel om recepten te zoeken met betreffende gebruiksvorm.


Onze laatste recepten met CocktailsausInloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven